RESPONSIVE WORDPRESS WEBSITES

Een WordPress website op desktop, tablet en mobiel. Miljoenen bedrijven wereldwijd, gebruiken WordPress voor het maken van een website. En het aantal gebruikers neemt jaarlijks alleen nog maar toe. Door de constante doorontwikkeling van de open-source WordPress geeft ICU online er tevens de voorkeur aan om een website te maken met WordPress. Het is gemakkelijk in gebruik, snel te realiseren en betaalbaar. Responsive website vanaf €495,-.

 • EEN STRAK ONTWERP

  Een mooie en gebruiksvriendelijke WordPress websites. Tijdens het vormgeven van een website wordt rekening gehouden met de wensen van de klant. Voor het ontwerpen van een website haal ik mijn inspiratie uit de natuur. Natuurlijke elementen maken een design echt en puur. Simpel en strak zorgen voor rust en focus. Immers, less is more!

  Een vrouwelijk en strak ontwerp

  Binnen één week gerealiseerd

  Vanaf 495,-

  Gemakkelijk zelf te beheren

 • UIT TE BREIDEN MET GRATIS PLUGINS

  Eén van de grote voordelen van een WordPress website is het grote aantal gratis plugins die je kan gebruiken. Deze plugins helpen je diverse tools toe te voegen die je site succesvol maken.

 • GOED VINDBAAR VOOR ZOEKMACHINES

  Door de website op een gestructureerde manier in te richten en SEO (Search Engine Optimization ofwel zoekmachineoptimalisatie) toe te passen, vinden zoekmachines zoals Google gemakkelijker je website. En dat is precies wat je wilt als zelfstandig ondernemer.

 • ZELF EENVOUDIG TE BEWERKEN EN ONDERHOUDEN

  Gebruiksvriendelijkheid staat bij ICU online voorop. De templates worden zo ingericht en geoptimaliseerd dat het vullen en onderhouden van de WordPress website erg eenvoudig is. Het maken van een nieuwe pagina of nieuw onderdeel is een kwestie van een paar muisklikken. Met dit gratis en eenvoudig te gebruiken Content Management Systeem beheer je snel en gemakkelijk zelf alle content van jouw website.