BLIJE KLANTEN

Janneke is goed in staat om de wensen van de klant in beeld te brengen. Met een oog voor detail komt zij met passende designs en goede teksten die ook nog eens zoekmachine vriendelijk zijn. En dat allemaal tegen een zeer betaalbaar tarief!

Maarten ZijlmansEigenaar TrenderTrender

ICU online is voor ons een echt vangnet. Dagelijks kunnen wij al onze off- en online vragen bij ICU online wegleggen. Op deze manier kunnen wij onze aandacht volledig richten op waar wij goed in zijn. En hoeven wij ons geen zorgen te maken over onze online performance.

Louk BeerensTandartsSmile

Als freelancer kon ik direct goed aan de slag. Doordat ICU online een passende website heeft gemaakt die gelijk goed vindbaar is.

Isabel FiglarekMode ontwerpsterIsabel Figlarek

OVER MIJ

Graag zie ik jou online! ICU online komt voort uit een passie voor online marketing, branding en design. Met plezier en vakkundigheid help ik zelfstandige ondernemers online op weg en begeleid ik ze op langer termijn. Tegen een betaalbaar uurtarief zorg ik voor een professionele website die ook nog eens goed vindbaar is. Ook bouw ik graag mee aan de toekomst van jouw bedrijf en blijf ik betrokken. Juist als zelfstandige ondernemer is het belangrijk dat je zonder al te veel kosten direct online een goede start kan maken. En werkzaamheden op het gebied van online marketing en communicatie betaalbaar kan uitbesteden. Laten we kennis maken.